Veranderingen

2024 beginnen we met veranderingen: Marjan de Kleijn gaat ons verlaten en van haar welverdiende pensioen genieten. Een intussen toch vertrouwd gezicht voor velen! Om toch onze beschikbaarheid te kunnen blijven garanderen moesten we dus op zoek naar vervanging, en dat is op de valreep gelukt! Vanaf 22 januari is Jordi Brouwer bij ons gestart.

Marjan

Ze begon midden tussen de lockdown’s in februari 2021 bij ons. En we waren blij met de versterking! Ze bracht ons een hoop kennis en ervaring op vlakken waar wij minder van op de hoogte waren, een hele mooie aanvulling dus! In de tussentijd heeft ze naast de behandelingen ook groepslessen opgezet. Dat deed ze vol passie aan de hand van de Ronnie Gardiner Methode. Daarnaast heeft ze er aan meegeholpen dat slaapoefentherapie in Naaldwijk ook op de kaart staat! Veel mensen met slaapproblemen weten onze praktijk nu te vinden, en ook artsen zijn goed op de hoogte van wat we kunnen betekenen. Daarnaast was ze onze vaste telefonist, dus als u ons eens gebeld hebt heeft u haar vast gesproken.

Marjan, bedankt voor alles wat je voor de praktijk gedaan hebt! We gaan je missen, maar wensen je nu een mooi pensioen. Geniet ervan!

Vers van de opleiding komt Jordi nu ons team versterken! Jordi heeft niet alleen een opleiding voor Oefentherapie Mensendieck op zak, maar ook al een ruime ervaring met sport en beweeglessen, en de begeleiding van sporters. Hij is gemotiveerd om te starten en ervaring op te doen! Want hoewel hij nog niet zo veel ervaring heeft als oefentherapeut heeft hij aan verse en recente kennis geen gebrek!

Jordi, welkom bij de praktijk! Leuk dat we aan het begin van je oefentherapie-carrière mogen staan. We hopen dat je hier een fijne werkplek zult hebben!

Jordi