Wilt u zich aanmelden voor een behandeling bij een oefentherapeut of voor een groepsles? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via info@cesarwestland.nl, via 0174 627 221 of 06 236 782 63, of vul in het blokje “Bel mij voor een afspraak!” uw gegevens in en dan bellen wij u terug.

Ook kunt u de therapeuten rechtstreeks bereiken via de gegevens op de pagina Wie zijn wij. Daar kunt u bovendien meer informatie terugvinden over de specialisaties van onze therapeuten.

Cesar Westland steunt Team Westland in de strijd tegen kanker! Daarom doneren wij voor iedere aanmelding bij onze oefentherapiepraktijk €1 aan dit goede doel.

Bel mij voor een afspraak!
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak met u te maken:

Onze locaties

Cesar Westland is op de volgende locaties te vinden:

○ Naaldwijk

Paramedisch centrum Lijfsupport

Verhagenplein 3, kamer 13, 2671 HS Naaldwijk
Cesar Westland bevindt zich op de tweede verdieping van het Paramedisch Centrum Lijfsupport, naast het Wilhelminaplein.

○ Monster

Sporthal De Wielepet

Heijdseweg 9, 2681 VN Monster
Deze praktijk van Cesar Westland bevindt zich in Sportcentrum de Wielepet in Monster. Ga via de hoofdingang naar binnen en sla twee keer linksaf. Daar vindt u de wachtruimte.

○ Honselersdijk

Gezondheidscentrum Dijkweg

Dijkweg 127, 2675 AC Honselersdijk
Cesar Westland Honselersdijk is gevestigd in ‘Gezondheidscentrum Dijkweg’. Wij hebben onze praktijk in het wijkgebouw (waar voorheen Careyn en het Groene Kruis gevestigd waren). Het gebouw ligt tegenover de ingang van de bloemenveiling Flora Holland en zit vast aan advocatenkantoor Everts Vogelaar Spijer (voormalig kantoor Stolk & partners).

○ ‘s-Gravenzande

Zorgplein Westland, Fysio + Zo

Zandeveltplein 1, 2692 AH ‘s-Gravenzande
Cesar Westland is gevestigd in het gebouw van Zorgplein Westland bij Fysio + Zo. Bij binnenkomst moet u een verdieping naar beneden, daar is de wachtruimte.