Het is aan alles te voelen: het is voorjaar!! De temperatuur gaat omhoog, de bloemen gaan weer bloeien. Heerlijk! Maar… het lekkere weer is niet voor iedereen lekker: als je hooikoorts hebt krijg je vaak juist klachten als de zon gaat schijnen en alles in bloei staat. Een loopneus, traanogen, een wat benauwd gevoel of steeds niezen zijn klachten die vaak voorkomen. Wil jij ook weer kunnen genieten van het lekkere weer zonder deze klachten? Misschien kunnen wij je helpen met hooikoorts-tape!
De tape is gewoon katoenen tape met anti-allergische lijm. Door de techniek waarmee deze wordt aangebracht op je rug worden de hooikoortsklachten bij de meeste mensen sterk verminderd. Niet meer steeds niezen of traanogen!

Een collega therapeut heeft er een leuk filmpje over gemaakt voor het AD. Hierin wordt goed uitgelegd hoe zo’n stukje tape nu kan helpen (nee, we plakken het niet op je neus… ). Of kijk verder op onze website.

We hebben nu een kennismakingsactie: de eerste afspraak kost €7,50 in plaats van €15,-! In de meeste gevallen is 3x tapen (1x per week) voldoende om de rest van het seizoen (vrijwel) geen klachten meer te hebben. Maar natuurlijk kijken we samen wat er in jouw geval nodig is.