Cesar Westland

Bij de praktijk van Cesar Westland werken diverse therapeuten. We willen u met onze zorg helpen om uw klachten te verminderen en te voorkomen.

De oefentherapeuten hebben hun eigen specialisaties, maar zijn daarnaast ook gediplomeerd om de algemene oefentherapeutische behandelingen te verrichten. Hebt u dus geen specifieke klacht, maar wilt u wel door ons geholpen worden? Dat kan! Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Onze therapeuten zijn aangesloten bij de VvOCM, de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Daarnaast zijn wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Zo tonen wij aan dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die gelden voor onze beroepsgroep.

Onze therapeuten

We stellen graag onze therapeuten aan u voor.

○ Linda Heine

06 402 414 37      info@cesarwestland.nl

Oefentherapeut Cesar, Fysiotherapeut en Bekkentherapeut
Linda Heine is oefentherapeute Cesar sinds 1994 en tevens afgestudeerd fysiotherapeut. Ze is daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van mensen met:

  • Stressgerelateerde klachten (psychosomatiek)
  • Bekkenproblemen (incontinentieklachten)
  • Ademhalingsklachten

Haar passie is yoga. Ze heeft de opleiding docent poweryoga en yinyogadocent afgerond en geeft dan ook tevens yogales voor beginners en gevorderden op de locatie van Cesar Westland in Honselersdijk.

In haar behandelingen combineert Linda naar eigen inzicht (en in overleg met de patiënt) vaardigheden uit de diverse opleidingen. U kunt dus bij haar terecht voor maatwerk op het gebied van houding, oefeningen, massage, coaching, yoga etc.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Linda werkt momenteel op de maandag en donderdag in Honselersdijk. Op dinsdag werkt ze in ‘s-Gravenzande en op vrijdag in Monster. Op maandagavond en donderdagochtend en middag geeft Linda tevens yogalessen in Honselersdijk.

○ Titia Zwarts

 06 306 730 39        titiacesarwestland@gmail.com

Oefentherapeut Mensendieck
In 2012 heeft Titia Zwarts haar opleiding Oefentherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Sinds 2019 is zij bij onze praktijk betrokken. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met:

  • Chronische pijn
  • Zwangerschapgerelateerde bekkenklachten
  • Slaapproblemen

Daarnaast is Titia geschoold bedrijfsoefentherapeut. Maar ook voor reguliere oefentherapie kunt u bij Titia terecht.

Werkdagen: maandagochtend, dinsdagavond, woensdag en donderdag
Titia werkt verspreid over de week en op de locaties in Monster en Naaldwijk.