Josee en Linda nodigen jou uit voor een heerlijke week bewegen en ontspannen!


WIE ZIJN WIJ?

We hebben elkaar leren kennen op de opleiding tot oefentherapeut, zitten al 30 jaar in het vak en zijn beste vriendinnen. Beiden zijn specialisten op het gebied van bewegen.
Josee van der Kooij is internationaal gecertificeerd als STOTT-Pilates-docent en eigenaresse van pilates-studio Statiek en Linda heeft diverse yogaopleidingen gedaan, is eigenaar van Cesar Westland en geeft Cesaryoga.
We hebben besloten onze krachten te bundelen en deze vakantieweek te organiseren.

VERBLIJF EN ACCOMODATIE:

We verblijven in lodges op landgoed Vinha da Manta in Portugal. Deze plek is door zijn ligging (privé en in de natuur) en het klimaat bij uitstek geschikt voor het programma van deze week: Een combinatie van rust, ruimte, gezelligheid en alle faciliteiten voor yoga en pilates. Daarnaast is er een stal met 5 paarden waarmee gereden kan worden, een grote yoga shala en een biologisch gezuiverd zwembad.

De maaltijden zijn inbegrepen.  De verrukkelijke maaltijden op Vinha da Manta worden bereid door kok Menno in eigen keuken met groenten en fruit van eigen tuin en alle andere ingrediënten zoveel mogelijk van lokale (meest biologische) bedrijven. Er is veel aandacht voor goede voeding, het eten is gevarieerd, gezond maar bovenal verrukkelijk. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd bij het restaurant. Koffie, thee en eigen bronwater zijn de gehele dag door beschikbaar.

PROGRAMMA:

Het programma (dagindeling) wordt nog uitgewerkt, maar zal bestaan uit dagelijks yoga en pilates-lessen en voldoende tijd voor ontspanning en andere activiteiten zoals massage, paardrijden en wandelen.

WAT IS ER INBEGREPEN:

De prijs voor de yoga/pilates-vakantieweek is inclusief accommodatie, alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner), koffie , thee en water. Eventuele alcoholische drankje kunnen apart worden afgerekend. Het gebruik van alle faciliteiten op het landgoed is inbegrepen, inclusief yogamaterialen. Er is elke dag yoga en pilates-les met persoonlijke begeleiding.

De prijs is exclusief vluchten, vervoer van en naar Vinha da Manta en evt. verzekeringen. Tevens dient alles wat verder gedurende de week extra gewenst is, denk bijvoorbeeld aan massage, paardrijden, gidsen etc. apart geboekt en betaald te worden.

PERIODE/PRIJS:

De yoga/pilates week kost €  850,- en vindt plaats in de week van zaterdag 14 september (dag van aankomst) tot zaterdag 22 september (dag van vertrek). Inschrijven kan vanaf heden en voor vroeg-boekers (vóór 2 april) geldt een mooie aanbieding van € 795,-. Het minimum aantal deelnemers is 12.

VLUCHTEN EN VERVOER:

Ticket en transfers zijn niet inbegrepen in de prijs. Je vliegt op Porto. Richtprijs voor een vlucht is €220,-Optioneel is het vervoer  van en naar Vinha da Manta, geregeld door onze host, kosten €100 retour. Eigen auto huren kan natuurlijk ook.


Ga je met ons mee?
Aanmelden kan door contact op te nemen met Linda. Dat kan zowel telefonisch als via de mail.